Comenzi si Livrare

Cum comand?

 • Comanda Online cu ridicare din sediul Fotika
  • Showroom Spicu Galati, in Complex Spicu, str. Albatrosului nr. 1, bl. M, sc. 4, parter
  • Laborator Foto Cluj-Napoca, in Manastur, str. Primaverii nr.6, bl. S2, sc. 4, parter
    
 • Comanda Online cu livrare la domiciliu prin curier rapid
   
 • Comanda pe e-mail la comenzigalati@fotika.ro sau comenzicluj@fotika.ro
 
 

Cum platesc?

 • Online prin card bancar 

Tranzactie printr-un card de credit/debit activ pentru plati online. Urmatoarele tipuri de carduri sunt acceptate: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro. Veti fi redirectionati catre  Eu Platesc pentru procesarea securizata a platii.

Este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 • Ramburs (plata la curier)

Plata se face integral la livrare catre agentul de curierat care efectueaza livrarea.

 • Virament bancar (ordin de plata) 

Plata prin ordin de plata se face numai in baza facturii proforme emise de Fotika in urma confirmarii Comenzii, telefonic sau electronic (e-mail), cu unul din reprezentantii nostri.
Comanda se proceseaza din momentul in care se achita un avans de 50% din valoarea estimata.
Livrarea produselor se face dupa achitarea integrala a facturii.

Plata se va efectua in contul S.C. FOTIKA PRO S.R.L. 

 • Cod IBAN RO97BRDE180SV82818671800, deschis la BRD
 • Cod IBAN RO98RZBR0000060018536687, deschis la RAIFFEISEN BANK
 • Numerar/card bancar (la ridicarea din sediu)

Plata se face integral la ridicarea produselor din sediul Fotika.

 

Cum livram?

Comenzile pot fi plasate online pe Site non-stop. Comenzile sunt procesate de luni pana vineri si transferate catre curier pentru livrare oriunde in Romania.

Pentru relatii cu clientii privind comenzile online/e-mail, ne puteti contacta de luni pana vineri intre 08:00 - 16:30, prin e-mail la officegalati@fotika.ro / officecluj@fotika.ro  sau la telefon 0374/490251.

 

Costurile de transport

Livrarea  se face prin Fan Courier la adresa mentionata in comanda. Pretul coletului pana la 1 kg este de 12 RON, dupa care se adauga 1 RON  pentru fiecare kilogram suplimentar. Daca va aflati in afara ariei de acoperire pretul coletului pana la 1 kg este de 35 RON, dupa care se adauga 1 RON  pentru fiecare kilogram suplimentar. Consultati aici daca va aflati in aria de acoperire Fan Courier.

Pentru comenzi cu valori mai mari de 1000 RON  transportul este GRATUIT oriunde in tara.

 

Confirmarea comenzii 

Dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj de confirmare pe e-mail. Va rugam sa cititi cu atentie datele si sa ne contactati in cel mai scurt timp daca constatati anumite greseli cu privire la produsele comandate, pret sau datele personale. Comanda va fi livrata in maxim 3 zile lucratoare de la finalizarea comenzii.